Suomen Viro-yhdistysten liitto ry. (SVYL)

SVYL Suomen Viro-yhdistysten liitto ry. (SVYL) Suomen Viro-yhdistysten liitto ry. (SVYL)

Jäsenedut


SVYL-kortti
SVYL-kortin pohja

SVYL
Eesti Maja
Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki
Puh. 040 777 4618
svyl@svyl.fi

Hanki seurallesi SVYL-kortti!

Mikä SVYL-kortti on?

SVYL-kortti on jäsenkortti, jollaisen seura voi antaa jäsenilleen. Kortilla todistat olevasi SVYL:n ja kyseisen paikallisseuran jäsen ja saat näin jäsenetuja. Kortin ulkoasu vaihtelee seuran mukaan, mutta kaikissa on yhtenäinen SVYL-osio.

Kuinka seura voi saada SVYL-kortin?

Kun seura päättää hankkia SVYL-kortin, saa kortin pohjan ottamalla yhteyttä SVYL:n toimistoon. Kortin seurakohtaisen osan seura muokkaa mieleisekseen sekä hoitaa itse kortin painatuksen ja jakelun jäsenilleen.

Mitä hyötyä SVYL-kortista on?

SVYL-korttia näyttämällä voi saada jäsenetuja lähinnä Virossa. Edut ovat alennuksia hotellien ja ravintoloiden hinnoista, teatterilipuista jne. Päivitetyn jäsenetuluettelon löydät SVYL: n kotisivulta.
Jäsenetuja voi saada vain SVYL-korttia näyttämällä!

Kuka jäsenetuja hankkii?

SVYL:n jäsenseurat hankkivat itse jäsenetuja. Tässä voi menetellä kahdella tavalla:

  • Seura voi solmia itse sopimukset etutarjoajien kanssa ja vain ilmoittaa SVYL:n toimistolle eduista listan päivitystä varten.
  • tai

  • Seura voi neuvotella etutarjoajien kanssa eduista ja ottaa yhteyttä SVYL:n toimistoon, joka sitten solmii varsinaisen sopimuksen.
  • Kaikki SVYL:n toimistolle ilmoitetut jäsenedut tulevat kaikkien SVYL-kortin omaavien svyliläisten käyttöön! Vaikka siis seurasi ei olekaan itse vielä hankkinut etuja, saat heti kortin saatuasi käyttöösi muiden seurojen jo hankkimat jäsenedut.

    SVYL-kortti on yksi tapa tiivistää SVYL:n seurojen verkostoa. Kortin hankkiminen on halpaa ja sillä saatavat edut hyviä!